Wat is HBO Max?

Vanaf 10 mei zal een deel van de HBO Max catalogus worden toegevoegd aan de huidige Streamz catalogus, dit zal in de eerste plaats gaan om Amerikaanse topseries zoals: Raised by Wolves (science fiction serie), The Flight Attendant (met Kaley Cuoco - Penny van The Big Bang Theory - in de hoofdrol), en de docureeks Wahl Street.  Wat betreft films gaat het onder andere om: Locked Down (met Anne Hathaway), Super Intelligence (met Melissa McCarthy) en Zack Snyder’s Justice League. In de loop van het jaar worden er nog een heel aantal titels live met de VS toegevoegd, zoals bv de reboot van Gossip Girl en het vervolg van Sex & the City, “And Just Like That”.

Waarom zijn sommige series en films van HBO MAX niet beschikbaar in Streamz?

De samenwerking heeft betrekking op de HBO Max ‘Originals’, reeksen die HBO Max zelf maakt, en waarvan ze de internationale rechten in handen hebben. Het gaat dus niet om alle series en films die HBO Max in de VS aanbiedt. In de VS zijn op HBO Max ook heel wat series en films van andere productiehuizen (waaronder Warner Media) beschikbaar, maar die zullen bij ons niet in het aanbod zitten.

Voor films en docu’s wordt per individuele titel bekeken of we die ook op Streamz zullen aanbieden.

Films en series waarvan de internationale rechten niet in handen van HBO Max zijn, kunnen we niet op Streamz aanbieden.

 

Komen de Amerikaanse topfilms dan ook in première op Streamz in plaats van in de bioscoop?

Er zullen geen films in première op Streamz getoond worden. Wel zullen we per titel met HBO Max bekijken welke we ook op Streamz kunnen tonen.

 

Moet ik extra betalen om de HBO Max reeksen en films te kunnen bekijken?

Nee, de prijs voor Streamz en Streamz+ blijft hetzelfde.

 

Zullen de HBO Max films ook te zien zijn in Streamz?

Alle HBO Max films zullen zowel in Streamz als Streamz+ te bekijken zijn.

 

Wat is het verschil tussen HBO Max en HBO?

HBO is het productiehuis verantwoordelijk voor topseries zoals Game of Thrones en The Sopranos om er maar een paar te noemen. HBO Max is hun Amerikaanse streamingdienst.