Wat is HBO Max?

HBO is zowel producent (HBO) als uitbater (HBO Max) van series en films. Bij Streamz kan je alles van de producent HBO zien. Streamz biedt niet automatisch alle extra content die in HBO Max zit aan.

Een deel van het HBO Max-aanbod maakt deel uit van de Streamz-catalogus. Het gaat in de eerste plaats om Amerikaanse topseries zoals Raised by Wolves, The Flight Attendant en The Sex Lives of College Girls. Deze worden samen aangeboden met een ruime selectie van HBO-titels.

Waarom zijn sommige series en films van HBO MAX niet beschikbaar in Streamz?

De samenwerking heeft betrekking op de HBO Max ‘Originals’, reeksen die HBO Max zelf maakt, en waarvan ze de internationale rechten in handen hebben. Het gaat dus niet om alle series en films die HBO Max in de VS aanbiedt. In de VS zijn op HBO Max ook heel wat series en films van andere productiehuizen (waaronder Warner Media) beschikbaar, maar die zullen bij ons niet in het aanbod zitten.

Voor films en docu’s wordt per individuele titel bekeken of we die ook op Streamz zullen aanbieden.

Films en series waarvan de internationale rechten niet in handen van HBO Max zijn, kunnen we niet op Streamz aanbieden.

Komen de Amerikaanse topfilms dan ook in première op Streamz in plaats van in de bioscoop?

Er zullen geen films in première op Streamz getoond worden. Wel zullen we per titel met HBO Max bekijken welke films we ook op Streamz kunnen aanbieden.

Moet ik extra betalen om de HBO Max reeksen en films te kunnen bekijken?

Nee, het aanbod is inbegrepen in de prijs van je Streamz Basic of Streamz Premium(+)-abonnement.

Zullen de HBO Max films ook te zien zijn in Streamz?

Alle HBO Max films zullen zowel in Streamz Basic als Streamz Premium(+) te bekijken zijn.

Wat is het verschil tussen HBO Max en HBO?

HBO is het productiehuis verantwoordelijk voor topseries zoals Game of Thrones en The Sopranos om er maar een paar te noemen. HBO Max is hun Amerikaanse streamingdienst.

Wat kan ik zien op Streamz?

In het aanbod van Streamz vind je zowel een uitgebreide verzameling van de allergrootste HBO serieklassiekers, zoals The Sopranos en Game of Thrones, als de allernieuwste series die HBO in de VS op hun tv-kanaal uitzendt en zelf heeft geproduceerd.

Waarom vind ik dan niet alles van HBO Max terug op Streamz? HBO Max is in de VS een aparte streamingdienst van HBO die zowel originele series als coproducties met bijvoorbeeld Warner Bros. aanbiedt. Die series, zoals Doom Patrol of Love Life, vallen niet onder het Home of HBO-label en moeten apart aangekocht worden als we ze in ons aanbod willen aanbieden. Niet alles wat in HBO Max zit, is dus automatisch ook te zien in Streamz.