Wat is Streamz Basic?

Op 22 mei 2023 lanceerden we Streamz Basic: een gloednieuw abonnement met reclame, waarop je al kan intekenen vanaf € 5,95 per maand. 

Het aanbod van Streamz Basic bestaat uit exact dezelfde Vlaamse en internationale series en films als in het gewone Streamz abonnement. Bovendien is er elk uur zal maximaal 5 minuten reclame te zien zijn. Dat is minder dan op tv, waar tot 12 minuten reclame per uur te zien is. Op die manier willen we al onze klanten de beste kijkervaring bieden.

Kinderprogramma’s blijven trouwens reclamevrij. Gebruikers kunnen de app altijd op meerdere schermen/toestellen installeren, maar er kan maar één persoon tegelijk kijken. Met Streamz Basic zal je geen afleveringen kunnen downloaden om zonder internetverbinding te kijken.

 

Bestaande klanten zagen enkel de naam van hun abonnement veranderen naar Streamz Premium(+). Verder veranderde er niets. Ze behouden het voordeel om op vier schermen tegelijkertijd te kijken en om afleveringen en/of films te downloaden om later zonder internetverbinding te kunnen kijken.

 

Streamz-Basic-Pricing