Kan ik series en films downloaden?

Ja, het is mogelijk om series en films offline te bekijken door ze te downloaden op je smartphone of tablet, maar enkel als je een Streamz Premium(+)-abonnement hebt. Series of films downloaden is niet mogelijk met een Streamz Basic account.

Je kan zowel downloaden via WiFi, als via je mobiele netwerk.
Het downloaden via een mobiel netwerk kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van je mobiele abonnement. Dit geldt vooral bij gebruik van roaming in het buitenland. Zorg ervoor dat je je datalimieten kent en controleer je abonnement om onverwachte kosten te vermijden.

Download je liever enkel via WiFi? Dan kan je dit via de instellingen in de app zelf beheren.

 

Volg deze stappen om series of films te downloaden.

  1. Zorg dat je verbonden bent met wifi of met je mobiel netwerk. 
  2. Open de Streamz-app en ga naar de aflevering of film die je wilt downloaden.
  3. Klik op het download-icoontje rechts van de aflevering of film.
  4. Na het downloaden, is de aflevering of film beschikbaar via de tab ‘Downloads’

 

We dienen wel altijd over de juiste rechten te beschikken om films en programma’s te laten downloaden. Je kunt films en series, waarvoor we downloadrechten hebben, downloaden en op die manier makkelijk offline bekijken.

Je kunt enkel series en films offline bekijken in de Streamz-app en dus niet op Streamz.be. Daarnaast kun je maximaal 25 verschillende video’s downloaden. Door video's te verwijderen creëer je ruimte om nieuwe video’s te downloaden. Je kunt één aflevering of film wel maar twee keer downloaden.