Gedragsregels op de social media kanalen

Op de Facebook en Instagram-pagina van Streamz kan iedereen zijn mening kwijt.

Zorg je er wel voor dat het aangenaam blijft voor iedereen? We begrijpen dat je soms (onaangenaam) verrast wordt of dat je het lastig hebt, maar wij werken zo veel beter met wederzijds respect en zonder schelden. 

Recht op je mening

Streamz leest elk bericht op de Facebook en Instagram-pagina, dus ook het jouwe. Maar dat betekent niet noodzakelijk dat we akkoord gaan met wat je zegt.

Hier vloekt men niet

Behoefte om te schelden, iemand grof te beledigen of discriminerende of racistische berichten te posten? Hou je dan even in en ga een luchtje scheppen. Op onze Facebook en Instagram-pagina houden we het graag gezellig en een heel bericht in HOOFDLETTERS schrijven hoeft ook niet, dat komt zo schreeuwerig over, dank je.

Blijf bij de pinken

Reageer je graag op een bericht? Plaats je eigen bericht dan als reactie op dat vorige bericht en niet als nieuwe reactie. Zo blijven alle gesprekken goed leesbaar. We vragen je ook om je bericht niet nodeloos te herhalen. Zo houden we het overzichtelijk en kunnen we iedereen sneller en efficiënter verder helpen. Doe je het toch? Sorry, dan zien we dit als spam.

Van horen zeggen...

Geroddel, insinuaties of loze beweringen … Daar zijn we niet zo voor bij Streamz. Beperk je liever tot de feiten. Da’s zoveel interessanter.

Hou het relevant!

Commerciële berichten, uitnodigingen voor wedstrijden, polls, apps en andere zaken die niets met Streamz te maken hebben, laten we niet toe op onze Facebook en Instagram-pagina. Zulke reacties of berichten worden onherroepelijk verwijderd. Zonder pardon. Doe je het meermaals, zul je –jammer genoeg- geblokkeerd worden.

Je privacy is heilig

Het social team beantwoordt graag al je specifieke vragen, zowel publiek als privé. Soms vragen we je om gegevens door te sturen via een privébericht. Dat doen we om je privacy te beschermen, om gevoelige informatie niet openbaar te tonen of om een gericht antwoord te geven op je vraag of opmerking.

Afgesproken?

Hou je je niet aan deze afspraken? Dan heeft Streamz het recht om je bericht of reactie te verwijderen van de Facebook of Instagram-pagina. Bij herhaaldelijk misbruik zal je geblokkeerd worden en geen berichten of reacties meer kunnen posten. En dat zou pas spijtig zijn, toch?